O nama

Kontaktirajte nas

O nama

INTERPRETA usluge d.o.o. je agencija koja nudi usluge prijevoda, usluge sudskog tumača, grafičke obrade teksta, profesionalnog usavršavanja te tečaj stranih i hrvatskog jezika. Interpreta je osnovana 2007. godine sa sjedištem u Zagrebu. Direktorica i vlasnica agencije, dr. Hedi Varady, svoj san o vlastitom poslovanju, kao i  bogato znanje i  radno iskustvo prikupljeno u brojnim državama i na različitim kontinentima pretočila je u INTERPRETU, danas jednu od lidera na području prevođenja i sudskog tumačenja u Hrvatskoj.

INTERPRETA uspješno surađuje s preko 1000 stalnih i zadovoljnih klijenata uz neprestani godišnji rast. Sve prijevode vrše iskusni prevoditelji i stalni sudski tumači ovlašteni od županijskih sudova Republike Hrvatske. Vrhunski tim prevoditelja i bogata mreža poslovnih suradnika INTERPRETI je omogućila pružanje usluge prevođenja na sve europske i mnoge svjetske jezike. Svi  prijevodi pripremaju se točno, savjesno i unutar ugovorenih rokova. Vrhunska kvaliteta pružene prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača temelj je sustava upravljanja tvrtkom, a zadovoljiti zahtjeve svih korisnika osnovno je načelo poslovanja.

Kako bi Vam poslovanje učinili što udobnijim i bez nepotrebnih napora, INTERPRETA je razvila elektroničku infrastrukturu putem koje iz udobnosti Vašeg prostora možete poslati tekst za koji Vam je potreban prijevod.
 

„Pružit ćemo Vam kulturalnu komunikaciju koja je potrebna u današnjem društvu kroz preobrazbu jednog jezika u drugi. Umjesto jednostavnog prevođenja riječi - prenijet ćemo Vam koncepte i ideje među jezicima.“ -Dr. Hedi Varady

O nama

Naša povijest

Naš tim

Dr. Hedi Varady

Dr. Hedi VaradyDirektorica

Ljubav prema riječima, čitanju i pisanju uspješno je pretočila u prevoditeljsku agenciju INTERPRETA.

Marko Gečević

Marko GečevićVoditelj ureda

Slobodno mu se obratite s povjerenjem i potrudit će se riješiti svaki Vaš zahtjev.

Andrea Skorin

Andrea SkorinVoditeljica marketinga i prodaje

Sa zadovoljstvom će prilagoditi naše poslovanje Vašim potrebama.

Ivana Tabak

Ivana TabakPrevoditeljica

Kao diplomirani stručnjak za hrvatski i engleski, riješit će sve Vaše jezične nedoumice.

Ena Čurić

Ena ČurićPrevoditeljica

Zahtjevni tehnički tekstovi i stručna medicinska literatura dio su njene svakodnevnice.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija