Usluge

Kontaktirajte nas
Profesionalno usavršavanje

Profesionalno usavršavanje


Svako ulaganje u osobni razvoj, kao i ulaganje tvrtki u razvoj zaposlenika neophodan je segment održavanja tržišne konkurentnosti. Tvrtka INTERPRETA u svojoj ponudi nudi korporativne treninge posebno prilagođene svakoj tvrtci i profilu poslovanja.

  • MODUL POSLOVNA KOMUNIKACIJA bavi se upravljačkom komunikacijom, marketinškom komunikacijom i organizacijskom komunikacijom kao kompleksnim sastavnicama poslovnog komuniciranja.
     
  • MODUL INTERKULTURALNI TRENING nastao je kao odgovor na potrebe tržišta uslijed sve veće globalizacije. U svakoj kulturi postoji određen način komuniciranja specifičan samo njoj. Jezik je bitan i sastavni dio kulture. Međutim, za uspješno međukulturalno komuniciranje nije dovoljno poznavanje samo jezika, već i kulturnih običaja. Razumijevanje Vašeg klijenta i njegovih kulturoloških značajki može biti od presudne važnosti u poslovanju i sklapanju novih poslova pa je i potreba za interkulturalnim treningom i savjetovanjem postala sve izraženija.
     
  • MODUL POSLOVNO PREGOVARANJE pomoći će Vam u poslovnom pregovaranju prilikom definiranja ciljeva pregovora, strategije i načina davanja ustupaka, kao i sve druge elemente koji su ključni za Vaš uspjeh.