Novosti

Kontaktirajte nas
AA certifikat bonitetne izvrsnosti

AA certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje međunarodna organizacija Bisnode koja spada među najveće europske pružatelje usluga poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda temeljem kojeg se definira kvaliteta, odnosno izvrsnost poslovnog subjekta. Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu i prognozi uspješnosti za slijedeću. Nositelj Certifikata ima potvrdu kojom svojim klijentima i partnerima jamči sigurnost poslovanja.

Izuzetno nam je drago da je našu kvalitetu i rad prepoznala priznata međunarodna agencija. Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji nas svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, no ujedno i uz bok tvrtkama iz Europske unije, s obzirom na to da se za Bisnode certifikat primjenjuju isti kriteriji na području cijele Europe. INTERPRETA je dobitnica AA certifikat bonitetne izvrsnosti. To je uspjeh cijelog našeg tima i ujedno veliki poticaj za daljnji rad. Osim toga, drago nam je što našim klijentima  i suradnicima možemo pružiti dodatno jamstvo za pouzdanost našeg poslovanja kako bi nam se mogli obratiti s punim povjerenjem.

Članak objavljen povodom susreta bonitetno izvrsnih tvrtki možete naći putem poveznice:

https://www.dnb.com/hr-hr/znanja-misli/nase-misli-znanje/otvorite-vrata-medunarodnim-trzistima-uz-certifikat-bonitetne-izvrsnosti/